Beşiktaş'a Ryan Babel Teklifi

Galatasaray'daki macerası istediği gibi geçmeyen Ryan Babel, menajeri aracılığıyla Beşiktaş'a bedelsiz kiralama formülüyle önerildi.

Galatasaray'daki macerası istediği gibi geçmeyen Ryan Babel, menajeri aracılığıyla Beşiktaş'a bedelsiz kiralama formülüyle önerildi. Teklifin iletildiği Başkan Ahmet Nur Çebi’nin, değerlendirmeye bile almadan Hollandalı futbolcuyu bu direkt olarak geri çevirdiği bildirildi.

Beşiktaş’ta 2017-19 sezonları arasında forma giydikten sonra Premier Lig ekiplerinden Fulham’a transfer olan Ryan Babel, İngiliz ekibinde 1 sezon forma giydiği Galatasaray’la anlaşmıştı. Galatasaray'daki macerası da istediği gibi geçmeyen Hollandalı futbolcu, menajeri aracılığıyla Siyah- Beyazlılar’a bedelsiz kiralama formülüyle önerildi. Teklifin iletildiği Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi’nin, değerlendirmeye bile almadan Babel’i direkt olarak geri çevirdiği bildirildi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI