Beşiktaş'a süpriz teknik direktör

Beşiktaş, Fernando Santos'un ayrılığının ardından teknik direktörlük koltuğu için arayışlarını sürdürüyor.

Beşiktaş, Fernando Santos'un ayrılığının ardından teknik direktörlük koltuğu için arayışlarını sürdürüyor. Takvim'in haberine göre, şu an için sezon sonuna kadar Serdar Topraktepe'nin görevde kalması bekleniyor.

Siyah-Beyazlılarda gelecek sezon için hoca arayışları da devam ediyor. Bu kapsamda, yerli ve yabancı teknik adaylarla görüşmeler yapılıyor. Son gelen iddiaya göre ise sürpriz bir isim gündeme geldi: Fatih Tekke.


Fatih Tekke'nin Alanyaspor'da başarılı bir sezon geçirmesinin ardından Beşiktaş ile adı anılıyor. 46 yaşındaki eski futbolcu, siyah-beyazlı formayı giymiş ve şimdi Alanyaspor'da teknik direktörlük yapıyor. Tekke'nin Alanyaspor'la olan sözleşmesi 2025 yılında sona eriyor, bu da Beşiktaş'ın onunla ilgilenmesine olanak tanıyor.






EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI