Beşiktaş'a sürpriz golcü

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş'in Genk karşılaşmasında golcü pozisyonunda Ryan Babel'i oynatacağı iddia edildi.

Beşiktaş’ta bu akşam Genk ile oynanacak karşılaşmada teknik direktör Şenol Güneş’in ileri uçta Ryan Babel’e görev vereceği öne sürüldü. Siyah-beyazlı takım, Belçika’da son çalışmasını yaptıktan sonra kampa girmişti.

Ryan Babel forvet mi oynayacak ?

Süper Lig’deki Rizespor ve Başakşehir maçlarında ileri uçta Vagner Love ve Mustafa Pektemek’i oynatan Şenol Güneş’in bu iki oyuncunun performansını beğenmediği ve kadroda değişiklik yapacağı öne sürüldü. Ligde Fenerbahçe derbisinde de forvet oynayan Babel’in bu akşamki karşılaşmada en ileri uçta oynayacağı iddia ediliyor.

Kadroda revizyon 

Hollandalı yıldızın forvette oynaması durumunda kadroda bazı değişiklikler yaşanacak. Vagner Love ve Mustafa Pektemek’in yedeğe geçmesi durumunda Babel’den boşalacak sol kanatta ise Quaresma forma giyecek. Portekizli yıldızdan boşalan yere ise Jeremain Lens monte edilecek. Forvet arkasında da Adem Ljajic ilk 11’de forma giyecek.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI