Beşiktaş'a Sürpriz Golcü

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi... 12 Aralık 2021 tarihinde Çin kulübü Guangzhou ile sözleşmesi biten ve boşa çıkan Elkeson, menajerler tarafından Beşiktaş'a teklif edildi.

Son dakika Beşiktaş transfer haberi... 12 Aralık 2021 tarihinde Çin kulübü Guangzhou ile sözleşmesi biten ve boşa çıkan Elkeson, menajerler tarafından Beşiktaş'a teklif edildi. 32 yaşındaki Brezilyalı yıldız Çin’de 185 maçta 122 gol atıp 52 asist yaptı.

Beşiktaş , forvet transferi için sürpriz bir ismi gündemine aldı. Michy Batshuayi'nin son dönemde büyük hayal kırıklığı yaratan performansının ardından forvet transferini gündemine alan Beşiktaş'ta flaş bir gelişme yaşandı. 

Elkeson başarılı kariyeriyle dikkat çekti

Bonservisi elinde olan ünlü golcü Elkeson, menajeri tarafından siyah beyazlılara teklif edildi. 12 Aralık'ta Çin kulübü Guangzhou ile sözleşmesini fesheden Brezilyalı yıldızla ilgili gerekli çalışmaların başlatıldığı öğrenildi. 32 yaşındaki Elkeson, Çin'de çıktığı 185 maçta 122 gol atıp 52 asist yaparak müthiş bir performansın altına imzasını attı.

Ülkesi Brezilya dışında kariyeri boyunca sadece Çin'de oynayan tecrübeli yıldızın şu anki piyasata değeri 4 milyon Euro. 1.80 boyundaki Elkeson hücumun kanatlarında da görev yapabiliyor. 2016 yılında Guangzhou'dan Shanghai'ye 18.5 milyon Euro'ya transfer olan Sambacı, 2019'da eski takımına döndü.

Brezilya'dan 3 kulüp talip

Beşiktaş yönetiminin konuyu değerlendirdikten sonra Elkeson'un menajerine geri dönüş yapacağı öğrenildi. Bu arada yıldız futbolcuyu ülkesi Brezilya'dan da 3 kulübün istediği bilgiler arasında...

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI