Beşiktaş'a transfer eleştirisi; ''Forvete ihtiyaç yok!''

Erman Özgür Fanatik Gazetesi'ne yaptığı yorumda transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş Yönetimi'ni eleştirdi.

Beşiktaş, Guilherme transferinden vazgeçti! Siyah-beyazlılarda transfer çalışmaları devam ederken, listenin 1 numaralı ismi Yeni Malatyaspor'dan Guilherme'ydi. Abdullah Avcı'nın çok istediği futbolcu için Beşiktaş, hem Yeni Malatyaspor hem Benevento hem de futbolcuyla anlaşma sağlamıştı. Brezilyalı futbolcunun menajeri , TFF harcama limitleri nedeniyle Beşiktaş'ın transferden vazgeçtiğini ve Guilherme'nin Yeni Malatyaspor'da devam edeceğini açıkladı. Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan yazarımız Erman Özgür, Beşiktaş'ın transfer politikasını eleştirdi.


Beşiktaş'ta transfer çalışmaları sürerken gündemdeki isim Yeni Malatyaspor'dan Guilherme'ydi. Sarı-siyahlı formayla gösterdiği performansla taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan Brezilyalı yıldızın Beşiktaş'a gelmesine kesin gözüyle bakılıyordu. 
Ancak yıldız futbolcunun menajerinin yaptığı açıklama gündeme bomba gibi düştü. Menajer Marcelo 

Robalinho, TFF harcama limitleri nedeniyle Beşiktaş'ın transferden vazgeçtiğini, Guilherme'nin Yeni Malatyaspor'da devam edeceğini açıkladı.

"Beşiktaş'ın forvete ihtiyacı yok!"
Beşiktaş'ta yaşanan transfer gelişmeleri hakkında konuşan yazarımız Erman Özgür, "Beşiktaş'a forvet lazım değil. Elinde 2 milyon euro verdiğin oyuncu varsa önce bunları kazanmak zorundasın. 3'ünü 4'ünü gönderebiliyorsan tekrar konuşalım ama sezonun ikinci yarısı takımda kalacaksa bunları kazanmak lazım. Günümüz futbolunda ekonomileri kurtarmak teknik direktörlerin becerisine kalıyor. 2-3 tane oyuncuyu kazanırsan hem sana sportif başarı getirecek hem de bu oyuncuları satma fırsatın olacak. Senin tek yapman gereken oyuncudan verim alabilmek. Daha düne kadar Oğuzhan'ın kaç para ettiği konuşulurken bedava versen alınmayacak duruma getirdin" dedi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI