Beşiktaş'a transfer müjdesi

Beşiktaş transfer haberleri...

Beşiktaş, Ospina transferinde önemli bir mesafe aldı. Ayrıca Chadli'de de anlaşma çok yakın. Kagawa transferi için Dortmund'la anlaşılmak üzere. Orkan Çınar'a talip çıktı. Alperen Uysal gündemde. Vida'ya sadece Birmingham talip oldu. İşte Beşiktaş'tan son dakika transfer haberleri...

David Ospina transferinde Arsenal'le anlaşma sağlanırken oyuncuyla görüşmeler sürüyor. Beşiktaş'ın yıllık 2 milyon euro teklifine karşın Ospina 3 milyon euro istiyor. Ospina, Bernd Leno'nun transfer edilmesiyle Arsenal'de 3. kaleci durumuna düşmüş ve yaz başında takımdan ayrılmak istediğini söylemişti.

Beşiktaş'ta Domagoj Vida için teklif Championship ekibi Birmingham'dan geldi. İngilizlerin 12 milyon pound'luk önerisi Siyah-beyazlı ekip tarafından geri çevrildi.

Beşiktaş, İstanbulspor formasını giyen 24 yaşındaki kaleci Alperen Uysal'ı izlettiriyor.

Kara Kartal’da transferden sorumlu yöneticiler, Umut Güner ve Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Belçikalı yıldız için İngiliz ekibi West Bromwich’li yetkililerle pazarlıkta. Chadli de masaya oturdu. Transfer her an bitebilir.

Götze gündemde

Beşiktaş, Dortmund'dan Kagawa'nın yanı sıra Mario Götze'yle de ilgileniyor. Satın alma opsiyonuyla kiralama teklifi sunulan Alman yıldız geçirdiği sakatlıklar nedeniyle formdan düşmüştü.

Dortmund'lu Kagawa için Beşiktaş 5 milyon euro önerdi. Almanlar ise 7 milyon euro istiyor. Beşiktaş bir sonraki satıştan yüzde 10 önererek Alman ekibini iknaya çalışıyor.

Persepolis Futbol Kulübü Sözcüsü Pendar Khomarlu, DHA'ya yaptığı açıklamada Beiranvand'ın iddia edildiği gibi hiçbir kulübe gitmesine izin vermeyeceklerini söyledi. İddia edildiği gibi Beşiktaş ile herhangi bir görüşme olmadığını söyleyen Khomarlu, "Böyle bir teklif gelse dahi, Beşiktaş veya başka bir kulübe vereceğimiz yanıt olumsuz olurdu. Ocak ayına kadar Beiranvand dâhil kimsenin takımdan ayrılmasına izin veremeyiz" dedi.

Beşiktaş'ın transfer listesinde yer alan Mario Gomez'le ilgili olarak olumlu görüş bildiren teknik direktör Şenol Güneş'in "Kulüp ekonomik anlamda zor durumdayken şartları çok fazla zorlamaya gerek yok. Gomez bildiğimiz tanıdığımız bir oyuncu. Karakteri sağlam ve iyi bir profesyonel" dediği öğrenildi

Benfica maçı Twitter'ı salladı

Adana Demirspor, Beşiktaş'ın genç oyuncusu Orkan Çınar'a talip oldu. 23 yaşındaki futbolcuyla ilgilendiklerini açıklayan ADS Sportif Direktörü Tanju Çolak görüşmelerin sürdüğünü söyledi.

Negredo'ya Emre Mor'un takımı talip

La Liga temsilcisi Celta Vigo, Beşiktaş’ın alacaklarına karşılık bonservissiz göndermeye sıcak baktığı 32 yaşındaki futbolcu için harekete geçti. İspanyol ekibinin, Negredo’nun menaceri Juanma Lopez’le görüşmelere başladığı belirtildi.

Beşiktaş forma numaralarını açıkladı

Aspor, Beşiktaş'ın Real Madrid'in yedek kalecisi Kiko Casilla'yı transfer etmek için girişimlere başladığını iddia etti. Haberde başka herhangi bir detaya yer verilmedi.

Fraser Foster iddiası

İngiliz basını ise Siyah-beyazlı ekibin Southampton kalecisi Fraser Foster'ı istediğini iddia etti. The Sun'da yer alan haberde Fenerbahçe'nin de oyuncuyla ilgilendiği iddia edildi.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI