Beşiktaş'a transfer müjdesi

Son dakika Beşiktaş transfer haberleri... yeni sezon için transfer çalışmalarına başlayan Beşiktaş, La Liga ekibi Atletico Madrid'de forma giyen Geoffrey Kondogbia'yı gündemine almıştı.

Son dakika Beşiktaş transfer haberleri... yeni sezon için transfer çalışmalarına başlayan Beşiktaş, La Liga ekibi Atletico Madrid'de forma giyen Geoffrey Kondogbia'yı gündemine almıştı. İspanyol basını, deneyimli futbolcuyla ilgili flaş bir iddia ortaya attı. İşte detaylar... (BJK spor haberi)

Atletico Madrid, Beşiktaş'la adı anılan Kondogbia'dan kurtulmaya dünden razı.

Sözleşmesinin bitmesine 1 yıl kalmasına rağmen Simeone, 11 hafta üst üste şans vermediği Orta Afrika Cumhuriyeti milli takım oyuncusundan vazgeçti.

El Desmarque gazetesinin haberine göre Atletico yönetimi, 15 milyon Euro bonservis bedeli ödemesine rağmen Kondogbia'yı herhangi bir bonservis bedeli almadan göndermeye razı.

Ayrıca Atletico, Fransız oyuncunun yıllık 4.5 milyon Euro'luk maliyetinden kurtulmayı önemsiyor.

Kondogbia, bu sezon Atletico Madrid formasıyla çıktığı 27 maçta 2 asist kaydetti.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI