Beşiktaş'a Transfer Piyangosu

Beşiktaş'ta transferde sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Süper Lig lideri Beşiktaş şampiyonluğa odaklanSiyah-Beyazlılar son 2 haftada alacağı punalarla sezonu lider tamamlamak istiyor. Kartal, önümüzdeki sezonun transfer çalışmalarını şimdiden yaparken yıldız futbolcusuna İngiltere'den 2 kulüp talip oldu.

CYLE LARİN FIRTINASI 

Geçen sezon Belçika'nın Zulte Waregem ekibine kiralandıktan sonra skor yapmaktaki sıkıntısını bitiren ve bu sezon Beşiktaş'ta 42 maçta 23 gol 4 asistlik performans sergiledi.

DEĞERİNİ KATLADI 

Kanadalı santrfor, performansıyla maşallah dedirtip değerini iki katından fazla yükseltti. Sezon başında 4 milyon euro piyasa değeri olan 26 yaşındaki futbolcu şu an 9 milyon Euro'ya çıktı.

TALİPLERİ VAR 

Beşiktaş'ın Kanadalı golcüsü Cyle Larin'i Premier Lig'den iki kulüp radarına aldı. 90Min'in habere göre, bu sezon Beşiktaş'ta attığı gollerle gözleri üzerine çeken 26 yaşındaki golcüyle Londra'nın iki önemli kulübü Tottenham ve West Ham ilgileniyor.

TOTTENHAM MI WEST HAM MI? 

Hücum bölgesine takviye yapmayı planlayan Tottenham'da Harry Kane'in geleceği de belirsizliğini koruyor. Londra temsilcisi hem sol kanatta hem de santrforda oynayabilen Cyle Larin'i transfer etmekte istekli.

MARKAJ ALTINDA 

Milliyet'in haberine göre, Cyle Larin'le ilgilenen tek İngiliz kulübü Tottenham değil. Londra'nın bir başka kulübü West Ham da oyuncuyu markaja aldı.

İZLEMEK İÇİN TEMSİLCİ YOLLADILAR 

50 milyon euro'ya transfer ettiği Sebastian Haller'den verim alamayan ve 22 milyon euro'ya Ajax'a gönderen İngiliz ekibi Cyle Larin transferiyle gol yollarını güçlendirmeyi hedefliyor. Larin ile ilgilenen iki kulübün de oyuncuyu izlemesi için temsilci gönderdiği öne sürüldü.

GELECEK SEZON SÖZLEŞMESİ BİTİYOR 

2018'in Ocak ayında Orlando City'den Beşiktaş'a transfer olan Cyle Larin'in sözleşmesi gelecek sezon sonunda bitiyor.

15 MİLYON EUROLUK BEKLENTİ 

Beşiktaş Yönetimi devre arasında Cyle Larin için İngiltere’den gelen teklifleri geri çevirmişti. Siyah-beyazlıların, Kanadalı oyuncunun bonservis bedelini 15 milyon euro olarak belirlediği öğrenildi. Bu arada yönetimin, Larin’in 2022’de bitecek sözleşmesini en kısa sürede uzatmanın planlarını yaptığı da aktarıldı.

LARIN TARİHE GEÇTİ 

Bu sezon 6-0 kazandıkları Çaykur Rizespor maçının ardından Atakaş Hatayspor’a karşı 4 gol atarak tarihe geçen Cyle Larin rötarlı da olsa hak ettiği değeri buldu.

1.8 MİLYON EUROYA TRANSFER OLMUŞTU 

2017-18 sezonunun devre arasında MLS Ligi ekibi Orlando City’den 1 milyon 850 bin euro bonservis bedeli karşılığında transfer edilen Kanadalı golcüyü dönemin başkanı Fikret Orman ABD’de takip etmişti. 

WAGNER LOVE FAKTÖRÜ 

O dönemki transfer komitesi başkanı Umut Güner’in yoğun çabalarıyla Beşiktaş’a kazandırılan Cyle Larin ilk sezonunda ve ertesi yıl düzenli oynama şansı bulamadı. Wagner Love transferi de o dönem Süper Lig’e alışma döneminde bulunan Kanadalı golcünün önünü kapatan bir faktör olmuştu.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI