Beşiktaş'a Transferde İki Kötü Haber

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi...

Beşiktaş'ın transfer gündeminde yer alan Polonyalı stoper Kamil Glik'in Benevento ile anlaşma sağlarken, siyah-beyazlıların listesine dahil ettiği Luca Caldirola'nın ise takımı Benevento ile sözleşme uzatma görüşmesi yaptığı ortaya çıktı. 

Transfer çalışmalarına aralıksız devam eden Beşiktaş'a iki kötü haber ardı ardına geldi. Siyah-beyazlı takım Monaco ile yol ayrımına gelen Polonyalı stoper Kamil Glik'i listesine almıştı.

Sky Sport'ta yer alan habere göre 32 yaşındaki savunmacı Benevento ile anlaşmaya vardı. Transfer görüşmelerinde tek pürüzün, Benevento'nun 2.5 milyon Euro önerdiği deneyimli isim için Fransız temsilcisinin 3.5 milyon Euro bonservis talep ettiği bildirildi.

LUCA CALDIROLA İMZALIYOR 

Beşiktaş'ın ilgilendiği bir diğer isim Benevento forması giyen 29 yaşındaki stoper Luca Caldirola'yı gündemine alan siyah-beyazlılar beklemediği bir gelişme ile karşılaştı. İtalyan ekibinin oyuncuyu bırakmak istemediği ve bu nedenle sözleşme uzatma görüşmelerine başladığı kaydedildi. Deneyimli futbolcuyla Rus ekibi Spartak Moskova'nın da ilgilendiği aktarıldı.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI