Beşiktaş'a Yeni Fabri

Son dakika Beşiktaş transfer haberleri...

Son dakika Beşiktaş transfer haberleri... Süper Lig 2020-21 sezonunu çifte şampiyonlukla tamamlayan Beşiktaş’ta gündem kaleci transferi. Önümüzdeki yıl, Şampiyonlar Ligi başta olmak üzere 3 kulvarda birden mücadeleye hazırlanan siyah-beyazlılar, kalede sıkıntı yaşıyor. Nitekim, Ersin Destanoğlu ve Utku Yuvakuran ikilisi 50 maçı aşan koca bir sezonda yeterli olmayabilir. Rotasyon durumunda Utku, Sergen Yalçın’a beklenen güveni veremeyebilir. Bu nedenle, Paris Saint-Germainli Sergio Rico, Beşiktaş’ın yeni transfer hedefi. Eski Beşiktaşlı Fabricio Ramirez gibi Rico da İspanya çıkışlı.

Navas'ın gölgesinde kaldı, Donnarumma sonu oldu!

Fransa Ligue 1 ekibi Paris Saint Germain'in geçtiğimiz yıl Sevilla'dan 6 milyon Euro'ya transfer ettiği Sergio Rico, henüz ilk yılında Kosta Rika'lı Keylor Navas'ın yedeği oldu. 12 lig maçına çıkıp, kalesinde 13 gol gören İspanyol file bekçisi, yine de Fransız ekibinin ikinci tercihi olarak el altında tutuldu. Ancak, Paris Saint-Germain yönetimi; Milan'da boşa çıkan genç kaleci Donnarumma'yı da transfer edince, Rico'nun Fransa günleri bir bakıma sona ermiş oldu.

3 takım istiyor, favori Beşiktaş

Sergio Rico'yu Avrupa'da Beşiktaş haricinde isteyen 2 ekip daha var. İspanya La Liga'dan Celta Vigo ile Fransa Ligue 1'den Lille, oyuncunun diğer talipleri. Ancak, PSG yönetimi; Rico'yu ne La Liga'ya ne de Lille'e göndermek istemiyor. Kalecilerinin Şampiyonlar Ligi'nde şans bulmasını isteyen başkent ekibi için en ideal tercih Beşiktaş. Lille de Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak olmasına karşın, Rico'nun içerde PSG'ye karşı oynama ihtimali olduğu için şimdilik Beşiktaş önde geliyor.

İtalyan gazeteci Nicolo Schira, Beşiktaş'la PSG yönetimleri arasında görüşmelerin son sürat devam ettiğini iddia etti.

Sergio Rico'nun istatistikleri

Geçtiğimiz yıl Paris Saint-Germain formasıyla 18 maça çıkan Sergio Rico, sadece Ligue 1'de ve Fransa Kupası'nda forma şansı buldu. Avrupa'da kale Keylor Navas'a emanetti. 27 yaşındaki kaleci, ligde 12 maça çıkarken 13 gol, kupada 6 maça çıkarken hiç gol yemedi. Totalde, 18 maça çıkıp; kalesinde 13 gol gördü.

Ajansspor.com

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI