''Beşiktaş'ı Elemek İçin Bu Rakam Yetmez!''

Beşiktaş’ın şampiyonlar Ligi’deki rakibi Bayern Münih, Stuttgart galibiyetiyle yoluna devam ediyor.

Beşiktaş’ın şampiyonlar Ligi’deki rakibi Bayern Münih, Stuttgart galibiyetiyle yoluna devam ediyor. Alman ekibinin başkanı Uli Hoeness, karşılaşma sonrası transferlerle ilgili bilgi verdi. Merak edilen konuların başında gelen Ribery ve Robben konularıydı.Takımın iki yıldızı Ribery ve Arjen Robben ile ilgili düşüncelerini aktaran Hoeness, “İkisi de takımın tecrübeli oyuncuları. Şubat, mart veya nisanda geleceklerini dair bir karar alınacağını düşünüyorum” dedi.

Takıma mutlaka bir forvet takviyesi yapacaklarını kaydeden Başkan, Hoffenheim’danSandro Wagner ile ilgilendiklerine dair de “Lewandowski’nin arkasına bir forvet transfer etmek istediğimiz bir sır değil. Transfer kararı biraz Çarşamba günkü Dortmund maçına bağlı. Eğer kupada onları geçersek kış döneminde 3 farklı turnuvada mücadele ediyor olacağız ve ihtiyacımız daha da artacak.” ifadelerini kullandı. Hoeness’in kapanış cümlesi ise ilginçti:“Gerek gördüğümüz zaman 50, 60, 70 milyon Euro’luk transferler yapmaktan kaçınmayız”

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI