Beşiktaş'ın Avrupa'daki 211. sınavı

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi’nde Sarpsborg ile oynayacağı karşılaşma ile Avrupa’da 211. maçına çıkacak.

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi’nde Sarpsborg ile oynayacağı karşılaşma ile Avrupa’da 211. maçına çıkacak. Vodafone Park’ta saat 19.55’te başlayacak müsabakayı Macar hakem Tamas Bognar yönetecek. Siyah-beyazlılar, Sarpsborg müsabakasıyla Avrupa kupalarındaki 211. sınavını verecek. Kara Kartal, Avrupa’da geride kalan 210 maçta rakiplerine 81 kez üstünlük kurdu. 84 karşılaşmayı mağlup tamamlayan Beşiktaş, 45 mücadeleden berabere ayrıldı. Avrupa arenasında rakip fileleri 279 kez havalandıran siyah-beyazlılar, kalesinde ise 297 gol gördü.

Organizasyona 2. ön eleme turundan giren siyah-beyazlılar, bu turda Faroe Adaları’ndan B36 Torshavn, 3. ön eleme turunda Avusturya’dan LASK Linz, play-off turunda ise Sırbistan ekibi Partizan’ı eledi.

Grubun diğer maçında aynı saatte Belçika’nın Genk takımı, İsveç temsilcisi Malmö’yü konuk edecek.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI