Beşiktaş'ın Bağış Gecesinde Büyük Rezalet

Beşiktaş yönetimi bağış kampanyasını eline, yüzüne bulaştırdı. Siyah-Beyazlı taraftarlar yapılan organizasyona tepki gösterdi.

Kartalhaber.com özel haberi... Beşiktaş'ın dün gece düzenlediği ve Youtube kanalında canlı olarak yayınlanan "Bırakmam Seni" seni kampanyasına Beşiktaşlı kongre üyeleri büyük tepki gösterdi. 

Çebi Yönetimi'ne büyük tepki 

Beşiktaşlı bazı kongre üyeleri sosyal medyadan yaptıkları yorumlarda Yönetim Kurulu'nun göz göre göre camiayı aldattığını iddia ettiler. 

Kimi kandırıyorsunuz? 

Kartalhaber'e açıklama yapan ismini vermek istemeyen bir kulüp çalışanı, programın sonuna doğru bağış yaptığı iddia edilenlerin isimlerine dikkat çekerek, "Bağış yaptığı iddia edilen kişilerin çok uydurma isimdi. Serdar Şengöl, Arif Yıldırım, Bilal Gök, Nedim Hançer, Metin Buran, Tolga Kalıntaş Kartal Yuvası ve kulüp çalışanları çalışanları...  Bu isimlerden bazıları Fenerbahçeli ve Galatasaraylı... Arif Yıldırım sözde 1903 TL bağışladı, Bilal Gök 50 tişört aldı. Nedim Hançer 1903 TL. bağışladı. Kimisi 1903'er TL., kimisi 50'şer, bazıları da 100'er tişört bağladığı açıklandı. İsmi geçen personeller olayı bu sabah öğrendi. Ve maalesef Çebi Yönetimi bu çalışanların maaşını 6 aydır ödemiyor" ifadesini kullandı. 

Olaya tepki gösteren 10'a yakın personel bu sabah bu rezaletle ilgili basın açıklaması yapmak istedi. Ancak yöneticilerin devreye girmesiyle rezalet önlendi. 

Konuyla irtibata geçtiğimiz Beşiktaşlı yöneticiler ise Kartalhaber'e açıklama yapmaktan kaçındı.  



EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI