Beşiktaş'ın başarısının sırrı... Perde arkası

Beşiktaş’ta özelikle ikinci yarıda ortaya konan başarılı futbol ve alınan sonuçların perde arkasının Şenol Güneş’in kanunları olduğu ortaya çıktı.

Beşiktaş’ta özelikle ikinci yarıda ortaya konan başarılı futbol ve alınan sonuçların perde arkasının Şenol Güneş’in kanunları olduğu ortaya çıktı. Tecrübeli teknik adamın sezon sonunda A Milli Takım’ın başına geçecek olmasından dolayı Beşiktaş’ın düşüş yaşayabileceğini düşünenler ise yanıldı.

Şenol Güneş’in yüzü gülüyor

Sabah’ta yer alan habere göre sezonun ilk yarısında istenilen performansı koyamayan Kara Kartal’da Güneş, ikinci yarının başlaması ile birlikte ağırlığını ortaya koydu. Başarılı teknik adamın Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri ve futbolcular konusunda çok geniş kapsamlı bir disiplin kuralları uyguladığı belirtildi. Milli ara öncesi başlayan bu süreçte tüm idmanlar, basına kapalı olarak gerçekleştirildi. Tesislerde daha fazla zaman geçiren Şenol Güneş, talebelerinden de sosyal medya paylaşımlarına ve özel yaşamlarına özen göstermelerini istedi. Sıkıyönetim havası, fazla geçmeden sonuçlarını vermeye başladı ve siyah-beyazlı takım, son 5 maçında 13 puan toplayarak zirveye ortak oldu.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI