Beşiktaş'ın büyük zaferi

Beşiktaş basketbol şubesi direktörü Ahmet Kandemir'in büyük başarısı

Beşiktaş Sompo Sigorta, geçtiğimiz hafta takımdan ayrılarak Olympiacos ile imzalayan Shaq McKissic’e ödemesi gereken 150.000 doları kurtardı.

Geçtiğimiz hafta ödemelerini alamadığı gerekçesiyle sözleşmesini tek taraflı feshederek takımdan ayrılan Shaq McKissic, sonrasında EuroLeague ekibi Olympiacos ile anlaşmıştı. Beşiktaş Sompo Sigorta ise Shaq McKissic’in hala kendi takımının oyuncusu olduğunu belirterek konunun FIBA’ya taşınacağını belirtmişti.
Shaq McKissic, kontratını fesih etmesinin ardından Beşiktaş’tan kalan maaşını talep ederken Olympiacos, Shaq McKissic ile anlaştığını sosyal medya hesaplarından da duyurdu. TrendBasket kaynaklarının elde ettiği bilgiye göre ise Beşiktaş, 

Olympiacos’un kendisinin onayını almadan oyuncusuyla sözleşme imzalayınca pazarlık yapma şansını kullandı. Siyah beyazlılar, oyuncunun maaşından 150.000 doları ödememek karşılığında FIBA’ya Shaq McKissic’in transferine onay verecek olan gerekli yazıyı göndermeyi kabul etti.

Beşiktaş formasıyla bu sezon ING Basketbol Süper Ligi ve FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde olmak üzere toplamda 30 maça çıkan atletik forvet, maç başına ortalama 31.3 dakika süre alırken 17.2 sayı, 4.2 ribaund, 3.0 asist ve 1.7 top çalma ortalamaları yakalamıştı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI