Beşiktaş'ın Cyle Larin Planı

Beşiktaş'ta sezon başında ayrılığın eşiğinden dönen Cyle Larin, Sergen Yalçın dokunuşuyla bambaşka bir kimliğe büründü.

Beşiktaş'ta sezon başında ayrılığın eşiğinden dönen Cyle Larin, teknik direktör Sergen Yalçın'ın  dokunuşuyla bambaşka bir kimliğe büründü.

Geçen sezonu Belçika Ligi ekiplerinden Zulte Waregem’de kiralık olarak geçirmesinin ardından Siyah-Beyazlı takıma geri dönen ve başarılı performansıyla dikkat çeken Kanadalı futbolcu, önemli bir çıkışa imza attı.

Bu sezon Siyah-Beyazlı formayla 21 maça çıkıp 14 gol ve 3 asistlik performans ortaya koyan 25 yaşındaki futbolcu, 1 sene içinde yönetimin tüm planlamasını değiştirdi.

Yeni sezon öncesinde kulübün bonservisiyle göndermek için yoğun çaba sarf ettiği Larin’le son olarak yeni sözleşme yapılmasının planlandığı ortaya çıktı.

Bonservisi 10 milyon Euro

Kulüple sözleşmesi gelecek yıl sona erecek olan formda futbolcuyla şimdiden birçok kulübün ilgilenmesini göz önünde bulunduran Siyah-Beyazlılar, başarılı golcüyle sözleşme yenileme kararı aldı.

Buna göre Beşiktaş Yönetimi’nin, Larin’e 3 yıllık yeni kontrat teklif edeceği bildirildi.

Ara transfer döneminde 2 kulüpten 2.5 milyon Euro’luk transfer teklifi alan ve bu önerileri düşünmeden geri çeviren Beşiktaş Yönetimi, Larin’in bonservis bedelini 10 milyon Euro olarak belirlemişti.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI