Beşiktaş'ın Derbi Sırrı; Ekranlar...

Beşiktaş'ta Teknik Direktör Sergen Yalçın ve ekibi, hafta boyunca hem taktik hem de motivasyon unsurlarıyla futbolcularını hazırlandı. Başkan Ahmet Nur Çebi ve yöneticiler de başarıya katkı verdi.

Beşiktaş'ta Teknik Direktör Sergen Yalçın ve ekibi, hafta boyunca hem taktik hem de motivasyon unsurlarıyla futbolcularını hazırlandı. Başkan Ahmet Nur Çebi ve yöneticiler de başarıya katkı verdi.

Sezonun ilk 4 haftasında 7 puan kaybeden ve ligin diplerine inen Beşiktaş, sonraki 5 haftadan ise 4 galibiyet çıkardı. Özellikle zorlu fikstürün başladığı Başakşehir ve Fenerbahçe maçlarından toplanan 6 puan Kara Kartal'ı şampiyonluk yarışında iddialı bir duruma getirdi. Özellikle Fenerbahçe'ye karşı alınan galibiyet, hafta boyunca Nevzat Demir Tesisleri'ndeki hummalı bir çalışmanın ürünüydü.

İşte adım adım gelen tarihi zaferin perde arkasında yaşananlar…

1- BAŞAKŞEHİR MAÇIYLA BAŞLADI Beşiktaş için galibiyet süreci Başakşehir'e karşı kazanılan 3-2'lik maçla başladı. Favori gösterilmedikleri ortamda alınan 3 puanla özgüven kazanan siyah-beyazlı futbolcular, Fenerbahçe'ye karşı da motive çıktı.

2- TAKTİK ANALİZ İYİ YAPILDI Sergen Yalçın ve ekibi, Fenerbahçe'nin eksiklerine çok iyi çalıştı. Geçiş hücumlarına karşı rakibin alan paylaşamadığını belirledi. Kanat beklerinin geriye dönüşlerdeki sıkıntısını iyi okudu. Oyuncu değişiklikleri isabetliydi.

3- DERBİ MOTİVASYONU TUTTU

Nevzat Demir Tesisleri'nde Fenerbahçe derbisi öncesi özel hazırlıklar vardı. Beşiktaş'ın Fenerbahçe galibiyetleri ekranlardan sürekli izletildi. Efsane futbolcuların mesajları futbolcularla paylaşıldı. Tam bir odaklanma vardı.

4- YÖNETİMİN DESTEĞİ İŞE YARADI

Başkan Ahmet Nur Çebi ve yöneticiler, hafta boyunca Ümraniye'ye kamp kurdu. Her fırsatta oyuncuları motive eden Çebi, kişi başı 25 bin TL'lik primle bunu taçlandırdı. Yöneticiler de bu süreçte oyunculara büyük destek oldu.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI