Beşiktaş'ın Dev Projesi Heba Oldu!

‘Güçlü Başkan-Güçlü Yönetim’ sloganı ile iktidara gelen Ahmet Nur ÇEBİ ve kurmayları, hedef ve projelerini hayata geçirmek konusunda başarılı olamadıkça kan kaybetmeye devam ediyor... Hakan Öncül'an Duydukmu.com internet sitesindeki köşe yazısı...

DEV PROJE GÜNDEMDEN ÇIKARILDI!

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur ÇEBİ’den, yönetim kurulunda beklenen hamle…

DEV PROJE HEBA OLDU!

‘Güçlü Başkan-Güçlü Yönetim’ sloganı ile iktidara gelen Ahmet Nur ÇEBİ ve kurmayları, hedef ve projelerini hayata geçirmek konusunda başarılı olamadıkça kan kaybetmeye devam ediyor. Bu hayal kırıklıklarının en başında da ‘BJK’nın Geleceğini Kurtaracak’ iddiası ile 2 yıldır bir türlü hayata geçirilemeyen, 600 MİLYON TL’lik dev gelir kapısı Kripto Para projesi geliyor.

2 YÖNETİCİ ARTIK PROJENİN ADINI DAHİ ANMIYOR

Kripto Para projesinin basın, üye ve taraftarlara duyurulması konusunda 2 yönetici ön plana çıkmıştı. Bu idareciler, BJK 2. Başkanı Adnan DALGAKIRAN ve Gayrı Menkul Geliştirme/Basketbol sorumlusu Umut ŞENOL.

Basında çıkan Umut ŞENOL’un kendine ait Kripto Para firması olduğu iddiaları ve özellikle anlaşma yapılmasını istediği ‘Birkaç Firmada Israr ediyor’ söylentileri, aynı zamanda CHP Meclis üyesi olan yöneticinin sessizce projeden çekilmesine sebep oldu. Adnan DALGAKIRAN ise uzun bir süre ‘Az kaldı, bu ay / bu hafta bitiyor, BJK’nın kapı kollarına bile değer kazandıracağız…’ gibi söylemlerle projeyi gündemde tutma çabaları, inandırıcılığını yitirdiği için başarılı olamadı. 2 yöneticide, uzun zamandır dillerinden düşürmedikleri Kripto Para konusunun adını dahi anmıyor!

YETKİLER BJK CEO’SU AYGÜL’E DEVREDİLDİ KRİPTO PARA PROJESİ SEÇİMDEN SONRA

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur ÇEBİ son derece kötü yönetilen sürecin ardından, Ülkede ki ekonomik şartlar ve Digital Para piyasasında ki çalkantılar sebebiyle olumlu bir karara imza attı. 

Yazının devamı... 


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI