Beşiktaş'ın dostları

Kartalhaber yazarı Nedim Güngör yazdı

Beşiktaş'ın Dostları


Son iki maçta alınan mağlubiyetlerden sonra kendisinden çok taraftarı ile ön plana çıkan İsrail ekibi karşısında acabaları yoğun düşünceler içindeydik.

Maç başladı "yine mi" golden sonra "kış kış cinler kış kış" yenilen golden sonra "eyvah" ikinci golden sonra "Allahım" maçın sonlarına doğru Valerenga, üçüncü golden sonra "çok şükür" nidaları ile maçı bitirdik.

Rakibin iç saha becerisini göz önüne alan Şenol Hoca, herkesi yanıltıp Necip'i sahaya sürdüğünde eleştirdik ancak maç içinde çok önemli bir karar verdiğini belirterek hakkını teslim ettik.

Maçın adamı kimdi diye soran olursa tabiiki yine Atiba derim. Bu adamın organ bağışı yapıp yapmadığını öğrenelim. Çocuklarını da "armut dibine düşer" misali takip edelim. Adamda ciğer değil motor var. Fikret Orman'a sesleniyorum hem Atiba'yı sigortalatın hem de maçtan önce maçtan sonra üç ihlas bir elham okutun.

Kim ne derse desin Beşiktaş'ın defansif sorunu devam ediyor. 

Çok eleştirilen ve oynamayan Aboubakar, siyah beyazlıların en önemli kozu olacaktır. Hem kanat hem forvette bundan sonraki maçlarda önemli katkılar sağlayacaktır.

Sonuç olarak Beşiktaş istediğini aldı ve hemen hemen turu kaptı. Bu galibiyet sadece bu tur için değil lige de büyük etki edecektir ancak yönetim yeter ki sezon sonuna kadar sussun.

Unutmadan galibiyette rol oynayan Beşiktaş'ın dostlarına selamlar!...


Nedim Güngör

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI