Beşiktaş'ın Fikstürü... Kalan Maçları

2019-2020 sezonuna Abdullah Avcı ile başlayan Beşiktaş, Süper Lig, Türkiye Kupası ve UEFA Avrupa Ligi'nde aldığı sonuçlarla hayal kırıklığı yaratmıştı.

2019-2020 sezonuna Abdullah Avcı ile başlayan Beşiktaş, Süper Lig, Türkiye Kupası ve UEFA Avrupa Ligi'nde aldığı sonuçlarla hayal kırıklığı yaratmıştı. Teknik direktör konusunda kan değişikliğine giden Kara Kartal, takımı Sergen Yalçın'a emanet etme kararı almıştı. Kısa sürede takıma dokunan Sergen, 7 maçta 4 galibiyet, 2 beraberlik, 1 mağlubiyet almayı başarmıştı.

Kalan 26 haftada 44 puan toplayan Beşiktaş, 5. sırada bulunuyor ve lider Trabzonspor'un 9 puan gerisinde yer alıyor. Kalan 8 haftada hata yapmak istemeyen Kartal, gözünü rakiplerinin oynayacağı maçlara çevirecek. 

2019-2020 Sezonunda Beşiktaş'ın kalan maçları

Beşiktaş - Antalyaspor

Denizlispor - Beşiktaş

Beşiktaş - Konyaspor

Kayserispor - Beşiktaş

Beşiktaş - Kasımpaşa

Yeni Malatyaspor - Beşiktaş

Beşiktaş - Fenerbahçe

Gençlerbirliği - Beşiktaş

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI