Beşiktaş'ın fikstüründe ilginç rastlantı!

Beşiktaş son 5 sezondur hemen hemen aynı fikstürü çekmesi ''Yok artık'' dedirtti.

Süper Lig’de 2018-2019 sezonu fikstür çekiminden sonra gözler derbilere çevrilirken Beşiktaş’ın derbi maç takviminde ilginç tesadüfler dikkat çekti. Siyah-beyazlı ekip, son 5 yıldır Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor derbilerinde ligin ikinci yarısında özellikle Galatasaray ve Trabzonspor maçlarını deplasmanda oynadığı görüldü.  

Beşiktaş’ın son 5 sezondaki ikinci yarı derbi fikstürü Son 5 yılın ikinci yarı fikstürüne bakıldığı zaman Siyah-beyazlı takım, derbilerden ilk yarıda ikisini içerde oynarken ikinci yarılarda da bir maç içerde iki tane de deplasmana çıktığı görüldü.

Beşiktaş'ın ligin ilk haftalarında Bursaspor'la karşılaşması ise gelenek haline geldi. Siyah-Beyazlılar bu sezon da ligin 4 . haftasında Bursaspor deplasmanına çıkacak. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI