Beşiktaş'ın genç yıldızına iki talip

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi ...

Sporx'in haberine göre; Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in henüz gözüne giremeyen genç yıldıza Spor Toto Süper Lig'den iki takım kanca attı. Nuri Şahin yönetimindeki Antalyaspor ve Fatih Tekke'nin çalıştırdığı İstanbulspor'un 21 yaşındaki stoperi kadrosuna katmak istediği vurgulandı. Emrecan Uzunhan için Antalyaspor ve İstanbulspor'un Beşiktaş'a sezon sonuna kadar kiralama teklifinde bulunduğu vurgulandı.

Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş'in Emrecan Uzunhan'ın ayrılığı konusunda henüz kararını vermediği belirtildi. Tecrübeli teknik adamın raporuna göre; Beşiktaş'ın Antalyaspor ve İstanbulspor'un teklifine cevap vereceği kaydedildi.


2 MİLYON EUROYA İMZA ATTI

Beşiktaş, Emrecan Uzunhan'ı sezon başında İstanbulspor'dan 2 milyon euro bonservis bedeli karşılığında kadrosuna dahil etti. 21 yaşındaki savunmacı bu sezon siyah-beyazlılarda 6 maçta toplam 269 dakika sahada kaldı. Emrecan Uzunhan bu süreçte takım arkadaşlarına 1 gol pası verdi.

21 yaşındaki oyuncunun sonraki satışından yüzde 50 payın İstanbulspor'a ödeneceği belirtildi. Beşiktaş ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek genç savunmacının güncel piyasa değeri 2 milyon euro olarak gösteriliyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI