Beşiktaş'ın Golcüsü!

Beşiktaş-Ankaragücü karşılaşmasına Ante Kulusic’in kendi kalesine attığı goller damga vurdu.

Beşiktaş-Ankaragücü karşılaşmasına Ante Kulusic’in kendi kalesine attığı goller damga vurdu. İlk yarının son dakikasında Ghezzal’ın kullandığı serbest vuruşta topu kendi ağlarına gönderen Kulusic, siyah-beyazlı takımın attığı ikinci golde de öne çıktı. Rosier’in sağ kanattan ortaladığı topu Kulusic, bir kez daha ters vuruşla kendi filelerine gönderdi.

Vincent Aboubakar ve Cenk Tosun’un yokluğunda forvette Larin’le mücadele eden siyah-beyazlılarda Kanadalı oyuncu da sessiz kaldı.

Kulusic'in kendi kalesine attığı iki gol Beşiktaş'ı 2-0 öne geçirirken Siyah-Beyazlı takım bu skoru maçın sonu kadar koruyamadı. 

Ankaragücü'nün Hırvat stoperi Ante Kulusic, kariyerinin en şanssız maçlarından birisini Beşiktaş karşısında oynadı. Takımının Siyah Beyazlı ekibe konuk olduğu maçta 45+4. ve 52. dakikalarda kendi kalesine 2 gol birden atan tecrübeli oyuncu, büyük bir üzüntü yaşadı.

Ankaragücü, muhteşem bir geri dönüşe imza atıp sahadan 2-2'lik eşitlikle ayrılırken Kulusic'ten 4 yıl sonra bir ilk geldi. Kulusic, Kasım 2017'de Trabzonspor formasıyla Osmanlıspor maçında kendi kalesine 2 gol atan Joao Pereira'nın ardından bu şanssızlığı yaşayan ilk oyuncu oldu.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI