Beşiktaş'ın Gözü Remy'de

Beşiktaş, Chelsea'nin yıldızı Remy'i transfer etmek için harekete geçti

Spor Toto Süper Lig’de son 2 sezondur şampiyonluk ipini göğüsleyen Siyah-Beyazlılar, yeni dönemde başarısını Avrupa’ya da taşımak için düğmeye bastı. Bu doğrultuda takıma dünyaca ünlü bir golcü kazandırmayı planlayan yönetim, son olarak gündemine, geçen sezon Crystal Palace’ta kiralık olarak görev yapan Loic Remy’yi aldı.


Geçen sezon Crystal Palace’ta çıktığı 20 karşılaşmada rakip fileleri 3 kez havalandıran 30 yaşındaki futbolcuyu kadroda düşünmeyen İtalyan menajer Antonio Conte’nin, yıldız ismin gönderilmesini istemesi sonrasında Kartal devreye girdi. Tecrübeli oyuncu için Chelsea’yle temaslara başlayan Beşiktaş’ın, Maviler’den maliyet raporu istediği bildirildi.


Kartal’ın bütçesi belli


Fransız futbolcuyu 2014 yılında Queens Park Rangers’tan 13.2 milyon Euro (54 milyon TL) karşılığında renklerine bağlayan Chelsea’nin, son dönemde performans olarak düşüşe geçen tecrübeli ismi düşük bir bedele elinden çıkarmayı planladığı konuşuluyor. Siyah-Beyazlılar’ın bu transferi bitirmek için 4 milyon Euro’ya (16 milyon TL) kadar çıkabileceği gelen haberler arasında... 


M. Çağrı Davran - Fanatik 


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI