Beşiktaş'ın Hulk Planı

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi...

Beşiktaş'ta Teknik Direktör Sergen Yalçın’ın golcü isteğini karşılamak için transfer çalışmalarına hız verdi. Yönetim, Hulk’a performansa dayalı sözleşme teklif etmeye hazırlanıyor. İmza parası ödenmeyecek olan 34 yaşındaki oyuncu şartları kabul ederse kadroya katılacak.

Şampiyonluk hedefine ulaşmak isteyen Beşiktaş’ta yabancı golcü transferi için çalışmalar sürüyor. Türkiye Futbol Federasyonu'nun, yabancı sayısını geçici olarak 16’ya çıkarması nedeniyle bir yabancı alma hakkı doğan Beşiktaş, boşta olan Brezilyalı golcü Hulk’u da seçenekleri arasına ekledi.

Mario Mandzukic’i kulübün mali şartlarını zorlamayacak şekilde kadrosuna katmak isteyen Siyah-Beyazlılar, Hırvat golcüye anlaşma zemini bulamamıştı. Bunun üzerine rotasını alternatif forvetlere çeviren siyah-beyazlılar, Çin ekibi Shanghai SIPG’le sözleşmesi biten Hulk’a da performansa dayalı bir kontrat teklif etmeyi planlıyor. 34 yaşındaki Hulk’un hem kanatlarda hem de forvette oynaması nedeniyle tercih edildiği, ancak yönetimin kesinlikle imza parasını kabul etmeyeceği bildirildi. Hulk’la sunulan şartları kabul etmesi halinde sözleşme yapılacağı öğrenildi.

Tek yabancı transfer 

Beşiktaş, Hulk dışında başka isimleri de gündeminde tutmaya devam ediyor. Kenan Karaman, Ahmed Kutucu ve Kasımpaşa’da oynayan Fode Koita gibi isimlerle de ilgilenen ciddi olarak ilgilenen Beşiktaş’ın tek yabancı transferi yapacağı belirtildi. Takımdan ayrılık olursa başka bir yabancı hamlesini gündemine alacak olan siyah-beyazlı kulübün yönetimi, Hulk’un gelmemesi halinde sezon sonuna kadar yabancı bir golcüyü kiralamanın hesaplarını yapıyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI