Beşiktaş'ın İki Yıldızı Kararını Açıkladı

Koronavirüs salgını nedeniyle ekonomik olarak zor günler yaşayan Beşiktaş Yönetimi, futbolcurla maaş indirimi konusunda temaslarını sürdürüyor.

Koronavirüs salgını nedeniyle ekonomik olarak zor günler yaşayan Beşiktaş Yönetimi, futbolcularla maaş indirimi konusunda temaslarını sürdürüyor. İlk etapta indirime yanaşmayan isimlerden Vida ve Ljajic fikrini değiştirdi. Beşiktaş'ta mutlu olan ikili, ücretlerinden fedakârlık yaparak takımda kalmak istiyorlar.

Beşiktaş'tan kazandığı 3 milyon euro maaşla zirvede yer alan Domagoj Vida ile yine kazanç olarak ilk 5'teki isimlerden Adem Ljajic gelecek yıl da takımda kalma taraftarı.

Yönetimle henüz yüz yüze görüşmeyen iki futbolcu da indirime olumlu yaklaşacak.

Hırvat stoperin, İstanbul'da olmaktan çok mutlu olduğunu ve takımla yola devam etmeyi planladığı kaydedildi.

Daha önce İtalya'ya dönerek bir kez daha şansını denemek istediğini Çizme basınında dile getiren Ljajic de şimdilik frene bastı.

28 yaşındaki oyuncu İtalya planını beklemeye alırken maaşında indirime giderek Siyah-Beyazlı takımda kalmak istiyor. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI