Beşiktaş'ın ilk 11'i netleşiyor

Süper Lig’de pazar günü deplasmanda Göztepe ile karşılaşacak Beşiktaş’ta yaşanan şok sakatlıklar sonrasında sahaya çıkacak ilk 11 netleşmeye başladı.

Süper Lig’de pazar günü deplasmanda Göztepe ile karşılaşacak Beşiktaş’ta yaşanan şok sakatlıklar sonrasında sahaya çıkacak ilk 11 netleşmeye başladı. Siyah-beyazlı ekipte zorlu İzmir deplasmanında iki oyuncunun oynamayacağı netleşti.

Adem Ljajic riske edilmeyecek

Kara Kartal’da kart cezalısı Domagoj Vida ile cumartesi günü U21 takımı ile oynanan maçta sakatlanan Adriano, Göztepe maçında forma giyemeyecek. Yine Sırbistan Milli Takımı’nda sakatlandığı için kadrodan çıkarılan ve dün takımdan ayrı çalışan Adem Ljajic’in riske edilmesi beklenmiyor. Bu oyuncu ile ilgili kesin karar cumartesi günü verilecek.

Beşiktaş’ın ilk 11’i nasıl olacak ?

İlk 11’de oynayan üç oyuncunun yokluğunda Teknik Direktör Şenol Güneş de sahaya süreceği kadroyu netleştirmeye başladı. Tecrübeli teknik adamın kalede Karius’a savunmanın sağında Gökhan Gönül’e solunda ise Caner’e görev vermesine kesin gözüyle bakılıyor. Vida’nın yokluğunda ise stoperde Pepe’nin partneri Gary Medel olacak. Savunmanın hemen önündeki ikili ise Atiba ve Tolgay’dan oluşacak. Kanatlarda ise Quaresma ve Babel, forvt arkasında ise Ljajic’in yokluğunda Oğuzhan Özyakup oynayacak. En ileri uçta ise Vagner Love’un forma giymesine kesin gözüyle bakılıyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI