Beşiktaş'ın Kagawa ve Ljajic planı

Beşiktaş'ta transfer Adem Ljajic ve Kagawa üzerine kurulu...

Beşiktaş yönetimi, ara transfer döneminde kadroya dahil edilen Japon yıldız Kagawa’nın bonservisini alabilmek için çalışmalarını sürdürüyor. Hafta başından beri Japonya’da bulunan Başkan Fikret Orman, bu oyuncunun transferinin gerçekleştirebilmek için de sponsor arayışlarına devam ediyor.

Transfer Adem Ljajic ve Kagawa üzerine

Yeni sezon öncesinde kadroda bulunan birçok oyuncu ile yollarını ayırmak istediği bilenen yönetimin takımda kiralık olarak forma giyen Adem Ljajic ve Kagawa’nın bonservislerini almayı planlıyor. Başkan Orman’ın özellikle Japon yıldızın tapusunun alınması için önümüzdeki haftalarda Almanya’ya giderek Borussia Dortmund kulübü ile de pazarlık mamasına oturacak.

2-3 yıllık sözleşme düşünülüyor

Milliyet’te yer alan habere göre geçmişte ayak bileğinden geçirdiği iki sakatlığa rağmen Kagawa’nın hamle oyuncusu olarak çok katkı sağlayacağını düşünen siyah-beyazlı yönetim, bu nedenle 29 yaşındaki yetenekli oyuncuyu 2-3 yıllık sözleşmeyle renklerine bağlamayı hedefliyor. Ljajic ile Kagawa’yı Burak Yılmaz’ın arkasında oynatacak bir kurguyu planlayan Beşiktaş Yönetimi, yaz transfer bütçesinin önemli kısmını bu iki oyuncuya harcayacak. Beşiktaş’a geldiği için çok mutlu olduğunu gizlemeyen Kagawa’nın da, siyah-beyazlı takımda kalmaya sıcak baktığı vurgulandı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI