Beşiktaş'ın Kamp Yeri Belli Oldu

Süper Lig’de 2017-2018 sezonunu 4. sırada tamamlayan Beşiktaş’ta yeni sezon hazırlıklarının başlama tarihi ve kamp yeri belli oldu.

Süper Lig’de 2017-2018 sezonunu 4. sırada tamamlayan Beşiktaş’ta yeni sezon hazırlıklarının başlama tarihi ve kamp yeri belli oldu. Siyah-beyazlı takım, UEFA Avrupa Ligi’ne katılmak için 3 ön eleme turu oynayacağı için 26 Temmuz 2018 tarihinde Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde toplanacak.

Kamp yeri Slovakya

Siyah-beyazlı takımın, 30 Haziran’a kadar İstanbul’da çalıştıktan sonra Slovakya’da geçen sezon başında Galatasaray’ın kamp yaptığı yerde yeni sezon hazırlıklarına başlayacağı ifade edildi. 11 Temmuz’a kadar burada kalacak kafile sonrasında iki günlük iznin ardından 13 Temmuz’da hazırlık maçları için Avusturya’ya geçecek.

Hazırlık maçlarının programı netleşmedi

Siyah-beyazlı takımın, yeni sezon öncesinde Avusturya’da 3 veya 4 tane hazırlık maçı oynamaya planladığı fakat bu maçların tarihinin henüz netleşmediği belirtildi. Kara Kartal, UEFA Avrupa Ligi’ne 26 Temmuz’da oynayacağı karşılaşma için 23 Temmuz gibi İstanbul’da olması planlanıyor.

Beşiktaş’ın Çin seyahati iptal edilebilir

Öte yandan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın geçen yıl gerçekleştirilen Çin seyahatini bu sezonda yapılmasını istemesine rağmen UEFA Avrupa Ligi maçının erken tarihte oynanacak olmasından dolayı iptal edilebileceği kaydedildi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI