Beşiktaş'ın Lameck Banda teklifini açıkladı

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi ...

Zambiya'nın teknik direktörü Aljosa Asanovic, Lecce'ye transfer olan Lameck Banda hakkında açıklamalarda bulunurken bu oyuncunun İtalya'ya transferi öncesinde Beşiktaş'ın 21 yaşındaki oyuncuya yaptığı teklifi açıkladı. 

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş 'ta gündeme gelen isimlerden biri de Lameck Banda olmuştu. Lecce'ye transfer olan Zambiyalı oyuncu için millî takım teknik direktörü Aljosa Asanovic açıklamalarda bulundu. 

La Gazzetta dello Sport'a konuşan Asanovic, Beşiktaş'ın oyuncuya yaptığı teklifi de doğruladı. Lecce'de oynamanın oyuncusu için bir şans olduğunu belirten Asanovic, "Anderlercht ve Beşiktaş gibi üst düzey, prestijli takımlardan teklifler aldı. Fakat Lecce ile çok sayıda maç oynayabilir, taktiksel olarak gelişip fark yaratabilir" ifadelerini kullandı. 

Son iki sezonu Rus ekibi Arsenal Tula'dan kiralık olarak İsrail'de Maccabi Netanya ve Maccabi Petah Tikva formaları altında geçiren Banda, Beşiktaş'ın da ilgisine rağmen geçtiğimiz günlerde İtalya Serie A ekiplerinden Lecce'ye imza atmıştı. 
Zambiya'nın teknik direktörü Aljosa Asanovic, Lecce'ye transfer olan Lameck Banda hakkında açıklamalarda bulunurken öncesinde Beşiktaş'ın 21 yaşındaki oyuncuya yaptığı teklifi de doğruladı. ekiplerinden Lecce'ye imza atmıştı. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI