Beşiktaş'ın muhtemel 11'i

Beşiktaş'ın LASK Linz maçı mhtemel 11'i

UEFA Avrupa Ligi üçüncü ön eleme turu rövanş maçında yarın akşam Avusturya’nın LASK Linz takımı ile karşılaşacak Beşiktaş’ta sahaya çıkacak muhtemel 11 belli oldu. Teknik Direktör Şenol Güneş’in Vodafone Park’ta oynanan ilk maç ve Akhisarspor maçının kadrosuna göre fazla bir değişiklik yapması beklenmiyor.

Üç oyuncu listeye dahil edilmedi

Siyah-beyazlılarda UEFA’ya gönderilen listede Atiba Hutchinson, Umut Nayir ve Orkan Çınar isimleri kadroya bildirilmemişti. Bundan dolayı bu üç oyuncu yarınki karşılaşmada görev yapamayacak.

İlk maça göre Kara Kartal’da iki oyuncunun yeri soru işareti olarak duruyor. Süper Lig’in ilk haftasındaki Akhisarspor maçında büyük bir hata yapan ve golün yenmesine neden olan Necip’in stoperde Pepe’nin yanında oynayıp oynamayacağı merak ediliyor. Necip’in yerine stoperde yeni transferlerden Enzo Roco’nun oynayabileceği de konuşuluyor. Yine Akhisarspor maçında ileri uçta etkisiz kalan Cyle Larin’in durumu da netleşmedi.

Beşiktaş’ın muhtemel 11'i

Siyah-beyazlı takımın yarın akşamki maça muhtemelen şu 11 ile çıkması bekleniyor. Fabri, Gökhan Gönül, Pepe, Enzo Roco (Necip), Caner, Medel, Tolgay, Lens, Oğuzhan, Babel ve Cyle Larin.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI