Beşiktaş'ın muhtemel 11'i

Beşiktaş'ın Malatyaspor maçı için geri sayımda

Beşiktaş’ta cumartesi akşamı Malatyaspor ile oynanacak karşılaşmanın hazırlıkları sürerken Şenol Güneş’in bu maçta sahaya nasıl bir kadro çıkaracağı şekillenmeye başladı. Siyah-beyazlı takım, milli takımlardaki oyuncularında dönmesiyle tam kadro idman yaptı.

Ljajic yedek 

Tecrübeli teknik adamın kaleyi yine Karius’u teslim edeceği belirtilirken sakatlıkları geçen Caner Erkin ve Gökhan Gönül de savunmanın kanatlarında oynayacak. Malatyaspor maçındaki stoper ikilisi ise Pepe ve Vida olacak. Malatyaspor karşısında hücumda bol pas yapan ve şut çeken takım kurgulamak isteyen Şenol Güneş’in orta sahada Tolgay, Oğuzhan, Medel 3’lüsünden vazgeçmesi beklenmiyor. Transferin son gününde kadroya dahil edilen Adem Ljajic’in yedek başlayacağı ve maçın gidişatına göre forma giyeceği ifade edildi. Kanatlarda ise Quaresma ve Babel oynayacak. İleri uçta ise Al Nasr’a transferi gerçekleşmezse yine Alvaro Negredo forma giyecek.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI