Beşiktaş'ın muhtemel 11'i

Beşiktaş, Norveç ekibi Sarpsborg maçı için geri sayımda...

UEFA Avrupa Ligi’nde yarın akşam sahasında Norveç ekibi Sarpsborg ile karşılaşacak Beşiktaş’ta sahaya çıkacak muhtemel 11 netleşmeye başladı. Teknik Direktör Şenol Güneş’in pazartesi günü Fenerbahçe ile oynanacak karşılaşmayı düşünerek kadroda rotasyon yapması bekleniyor.

En az 4-5 oyuncu dinlendirilecek

Tecrübeli teknik adamın Norveç ekibi ile oynanacak karşılaşma öncesinde kadrodan en az 4-5 oyuncuyu dinlendirebileceği ifade ediliyor.  Şenol Güneş’in derbide kart cezalısı olduğu için forma giyemeyecek Gary Medel ile transferin son gününde kadroya dahil edilen ve Siyah-beyazlı takımla fazla maç yapma şansı bulamayan Adem Ljajic’i ilk 11’de sahaya sürmesi bekleniyor. Şenol Güneş’in yoğun maç trafiğinden dolayı Pepe, Ricardo Quaresma, Adriano, Babel, Gökhan Gönül gibi isimleri yedek soyundurabileceği belirtildi.

Atiba Hutchinson oynayamayacak

Kara Kartal’da kadroya geç katılmasının yanı sıra sakatlığı nedeniyle uzun süredir formasından uzak kalan Atiba Hutchinson da yarınki maçta forma giyemeyecek.

Beşiktaş’ın muhtemel 11’i

Siyah-beyazlı takımın Sarpsborg maçına şu kadro ile çıkması bekleniyor: Tolga Zengin, Gökhan Gönül, Enzo Roco, Vida, Caner, Gary Medel, Oğuzhan, Lens, Adem Ljajic, Gökhan Töre, Cyle Larin.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI