Beşiktaş'ın muhtemel 11'i

Beşiktaş'ta Göztepe maçı öncesi kadro sıkıntısı yaşanıyor.

Süper Lig’de pazar günü İzmir deplasmanında Göztepe ile karşılaşacak Beşiktaş’ta Teknik Direktör Şenol Güneş, ilk 11’ini henüz netleştiremedi. Zorlu mücadele öncesinde kritik üç oyuncunun oynamayacak olması işleri zorlaştırdı.

Göztepe ile oynanacak karşılaşma öncesinde kart cezalısı Domagoj Vida ile sakatlığı süren Adriano bu maçta kesin forma giyemeyecek. Yine hafta içindeki çalışmalarda tekrar sakatlanan Adem Ljajic’in durumu da henüz netleşmedi.

Şenol Güneş, nasıl bir 11 çıkartacak ?

Tecrübeli teknik adamın pazar günü oynanacak maçta Vida’nın yokluğunda stopere Gary Medel’e görev vermesi bekleniyor. Orta alanda Medel’den boşalan boşluğa ise Tolgay’ın monte edilmesine kesin gözüyle bakılıyor. Yine Kanada Milli Takımı’ndan geç ve yorgun dönen Atiba’nın dinlendirilme olasılığı durumunda ise orta alanda görev yapabilecek bir başka isim ise Necip olabilir. Adem Ljajic’in yokluğunda ise 10 numara pozisyonunda Oğuzhan Özyakup forma giyecek.

Beşiktaş’ın muhtemel 11’i

Beşiktaş’ın Göztepe maçına şu kadro ile çıkabileceği belirtiliyor.  Karius, Gökhan Gönül, Gary Medel, Pepe, Caner, Atiba, Tolgay Ricardo Quaresma, Oğuzhan, Babel ve Vagner Love.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI