Beşiktaş'ın muhtemel 11'i

Beşiktaş malmö için karşılaşması için geri sayımda...

Beşiktaş’ta Perşembe günü Malmö ile oynanacak maç öncesinde Şenol Güneş, kafasındaki ilk 11’i şekillendirmeye başladı. Siyah-beyazlı takım, sahasında bu maçı kaybetmediği takdirde gruptan çıkmayı garantileyecek.

Malmö maçı öncesinde Siyah-beyazlı ekipte sakatıkları bulunan Pepe, Babel, Enzo Roo ve Caner Erkin ile isimleri UEFA listesinde yer almayan Atiba ve Güven Yalçın forma giyemeyecek.

Beşiktaş'ın muhtemel 11’i

Zorlu maçta Şenol Güneş, kaleyi yine Karius’a teslim edecek. Savunma bloğu ise Gökhan Gönül, Necip, Vida ve Adrinao’dan oluşacak. Bu dörtlünün hemen önünde ise Medel ve Dorukhan forma giyecek. Sağ kanatta Ricardo Quaresma, sol kanatta Mustafa Pektemek ve forvet arkasında ise Adem Ljajic oynayacak. Güneş’in tecrübesi nedeniyle Malmö maçında ileri uçta Vagner Love’u oynatması bekleniyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI