Beşiktaş'ın muhtemel 11'i

Süper Lig’de bu akşam Vodafone Park’ta lider Başakşehir ile karşılaşacak Beşiktaş’ta sahaya çıkacak muhtemel 11 belli oldu.

Süper Lig’de bu akşam Vodafone Park’ta lider Başakşehir ile karşılaşacak Beşiktaş’ta sahaya çıkacak muhtemel 11 belli oldu. Teknik Direktör Şenol Güneş’in Çaykur Rizespor’u deplasmanda 7-2 mağlup eden kadroyu bozması beklenmiyor.

Ricardo Quaresma sakat

Geçtiğimiz hafta sonu sakatlığı nedeniyle Portekiz’e giden Ricardo Quaresma yarınki maçta forma giyemeyecek. Yine sakatlığı bulunan oyunculardan Adriano’nun ise forma giyip giyemeyeceği maç saatinde netleşecek.

Beşiktaş’ın muhtemel 11’i

Şenol Güneş’in yarın akşam saat 19.00’da Vodafone Park’ta oynanacak karşılaşmaya şu kadroyu sürmesi bekleniyor. Karius, Gökhan Gönül, Vida, Mirin, Caner, Medel, Lens, Dorukhan, Atiba, Ljajic, Burak Yılmaz.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI