Beşiktaş'ın Muhtemel 11'i

Lider Beşiktaş Karagümrük deplasmanında 3 puan arıyor.

Son 11 haftadır oldukça formda olan Beşiktaş, bu dönemi 9 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgiyle  tamamladı. Aynı zamanda Trabzonspor, Medipol Başakşehir, Fenerbahçe ve Galatasaray'ı da ligin ilk yarısında yenme başarısını gösteren teknik direktör Sergen Yalçın'ın öğrencileri, Fatih Karagümrük engelini de aşarak liderliği devam ettirmek istiyor.

SERGEN YALÇIN'IN 11'İ NASIL OLACAK?

Beşiktaş'ta Kagamrük maçı öncesi sakat veya cezalı oyuncu yok. Fatih Karagümrük karşısında çok fazla oyuncu değiştirmesi beklenmeyen Yalçın, kaleyi yine Ersin Destanoğlu'na emanet edecek. Defansın sağında Rosier oynarken sarı kart cezası biten Welinton'un Vida ile stoper ikilisini oluşturması bekleniyor. Son haftalarda sol bekte içeride Rıdvan Yılmaz, dışarıda N'Sakala'ya forma giydiren Sergen Yalçın, Karagümrük karşısında N'Sakala'ya görev verecek. Orta sahada Josef de Souza, hücum hattında ise Ghezzal, Atiba, Mensah, Larin ve Aboubakar Siyah-Beyazle ekibin gol arayan isimleri olacak.

Beşiktaş'ın Karagümrük karşısındaki muhtemel onbiri şöyle: 

Ersin, Rosier, Vida, Welinton, N'Sakala, Josef, Ghezzal, Atiba, Mensah, Larin, Aboubakar.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI