Beşiktaş'ın muhtemel 11'i

İşte Muhtemel İlk 11'ler ve Maçın Detayları...

Beşiktaş - Ankaragücü: Ziraat Türkiye Kupası'nda Heyecan Dorukta!

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında MKE Ankaragücü'nü Tüpraş Stadı'nda konuk edecek. Karşılaşma 07.05.2024 tarihinde saat 20.30'da gerçekleşecek ve ATV kanalından canlı olarak yayınlanacak.

İlk müsabakanın golsüz sona ermesiyle beraber, iki ekip arasındaki rekabetin tansiyonu daha da arttı. Tüpraş Stadı'nda oynanacak olan rövanş maçında, galip gelen takım kupada finale yükselecek.

Siyah-beyazlı ekip, MKE Ankaragücü karşılaşmasına tedavileri devam eden Tayfur Bingöl ve Amir Hadziahmetovic'ten yoksun çıkacak. Bakhtiyor Zaynutdinov'un da müsabakada görev alması beklenmiyor.

Beşiktaş'ın son lig maçında sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyen Arthur Masuaku ve Gedson Fernandes ile Çaykur Rizespor maçında sakatlanarak oyundan çıkan Omar Colley'in durumu, son antrenman sonrasında netlik kazanacak.

Ağabeyinin cenaze törenine katılmak üzere ülkesi Gana'ya giden Daniel Amartey ise mücadelede yer alamayacak.

Önceki turlarda birçok önemli rakibini eleyen MKE Ankaragücü, bu sezon kupada ilk kez deplasmanda sahaya çıkacak. Beşiktaş ise Eyüpspor, Bitexen Antalyaspor ve Tümosan Konyaspor'u kupanın dışına iterek bu aşamaya geldi.

Alınan karar gereği MKE Ankaragücü taraftarı, karşılaşmada tribünde yer alamayacak.

MUHTEMEL 11'LER:

Beşiktaş: Mert Günok, Svensson, Necip, Colley, Serkan Emrecan Terzi, Al-Musrati, Gedson, Ghezzal, Muçi, Semih Kılıçsoy, Muleka.

Ankaragücü: Bahadır, Atakan, Radakovic, Mujakic, Kitsiou, Tolga Ciğerci, Bassogog, Flips, Efkan, Chatzigiovanis, Ali Sowe.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI