Beşiktaş'ın Özlemi Sona Ermedi

Tahincioğlu Basketbol Ligi’nde 2017’nin son derbisinde Fenerbahçe , deplasmanda Beşiktaş Sompo Japan’ı 76-71 yendi ve Siyah-Beyazlıların büyük özlemi sona ermedi.


Bu sonuçla Fenerbahçe’nin Beşiktaş karşısındaki galibiyet serisi de 15 maça çıkmış oldu. En Son Fenerbahçe’yi 9 Mayıs 2012’de yenen Beşiktaş, o tarihten bu yana rakibine karşı sahadan hiç galibiyetle ayrılamadı.

Bir başka deyişle Beşiktaş 2062 gündür yani 5 yıl 7 ay 22 gündür Fenerbahçe’yi yenemiyor.

Sarı-Lacivertliler, 2011-2012 sezonunda, play-off çeyrek final serisinde rakibine 77-74 yenilmişti. O tarihte Fenerbahçe’nin başında coach Neven Spahija, Beşiktaş’ın başında ise Ergin Atamanvardı.

Fenerbahçe o dönemde Beşiktaş’a kaybettiğinde kadrosunda Mirsad Türkcan yeralıyor, bugün Basketbol federasyonu CEO’su olan Ömer Onan da 13 sayılık katkı veriyordu. Hatta ilginç olan bir diğer not ise Fenerbahçe’yi yenen o kadroda bugün Fenerbahçe’de yeralan Barış Hersek de yeralıyordu.

basketball.com.tr

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI