Beşiktaş'ın Quaresma Planı

Beşiktaş Quaresma'ya yapılan tekliflere kapıları kapattı.

Beşiktaş yönetiminin sezon başında ve devre arasında özellikle Çin ekiplerinden transfer teklifi alan Ricardo Quaresma konusunda kararını verdi. Siyah-beyazlı transfer komitesi üyeleri, transfer teklifinde bulunan menajerlerin tekliflerini ciddiye bile almıyor.

Pazarlık masasına oturulmuyor

Sabah gazetesinde yer alan habere göre Portekizli futbolcuyu transfer etmek için birçok kulüp menajerlere yetki verdi. Başkan Fikret Orman’ın kendisini arayanlara veya bir şekilde teklif ulaştıranlara “Dünya Kupası’ndan sonra gelin. Daha önce kimseyle görüşmeyeceğiz” dediği aktarıldı.

Ricardo Quaresma’nın fiyata artacak

Beşiktaş yönetiminin Portekiz Milli Takımı ile Rusya’da düzenlenecek turnuvada yer alacak Quaresma’nın burada göstereceği performansla fiyatını daha da arttıracağını düşündüğü için bu konuda fazla aceleci davranmıyor. Yine yönetimin yıldız futbolcuyu satarak para kazanmanın yanı sıra bu futbolcu üzerinden Beşiktaş’ın reklamını yaparak daha geniş kitlelere kulübün ismini duyurmayı hedefliyor. Ricardo Quaresma’nın Beşiktaş ile mayıs 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Quaresma’dan Ronaldo’ya Mısır maçında iki asist

Öte yandan Portekiz Milli Takımı’nın Mısır ile oynadığı hazırlık maçına Quaresma damga vurdu.  Mısır, Liverpool’un yıldız oyuncusu Mohamed Salah’un 56. dakikada bulduğu golle 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın 61. dakikasında Quaresma, Joao Mario’nun yerine oyuna dahil oldu. Maçın uzatma anlarında Beşiktaşlı futbolcu, Cristiano Ronaldo’ya yaptığı 2 asistle yıldızlaştı. 90+1’de Quaresma’nın sol kanattan yaptığı adrese teslim ortaya kafa vuran Real Madridli oyuncu skoru eşitledi. 90+4’te sahneye yine Q7 çıktı. Kendisine yapılan faul sonrasında serbest vuruşu kullanan Beşiktaşlı futbolcu bir kez daha topu Ronaldo’nun kafasıyla buluşturdu. Top ağlara giderken maçın hakemi önce ofsayt gerekçesiyle golü geçerli saymadı. Ancak video hakeme başvuruldu ve gol geçerli olunca Portekiz müsabakayı 2-1 kazandı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI