Beşiktaş'ın sağ beki Bayern Münih'ten

Beşiktaş Gökhan Gönül'ün alternatifini buldu.

Beşiktaş’ta yönetim, geçen sezondan beri Gökhan Gönül’e alternatif sağ bek arayışlarına devam ederken gündeme gelen son isim Mert Yılmaz oldu. Geçen sezonun sonunda Teknik Direktör Şenol Güneş’in ‘Gökhan’a alternatif bir sağ bek almalıyız’ raporuna rağmen ülkede yaşanan ekonomik sıkıntılardan dolayı bu bölgeye istediği takviyeyi yapamamıştı.

Başkan Fikret Orman, sağ bek transferini yapmaya çok istediklerini fakat yapamazlarsa Gökhan Gönül’ün oynamadığı maçlarda Adriano ve Dorukhan Toköz bölgede oynayabileceğini açıklamıştı. Geride kalan haftalarda Gökhan’ın sakatlığı veya formsuz olduğu dönemlerde bazı maçlarda Adriano forma giyse de Brezilyalı oyuncu da sakatlık problemi yaşayınca Gökhan Gönül alternatifsiz kaldı.

Mert Yılmaz listede

Fotomaç Gazetesi'nin haberine göre, sağ bek arayışlarına devam eden yönetimin gündemine ise genç bir isim geldi. Bayern’in B takımında oynayan ve U-21 takımına da davet edilen Mert Yılmaz listeye eklendi. Yönetimin genç oyuncu konusunda Şenol Güneş’e de bir rapor sunduğu dile getirildi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI