Beşiktaş'ın Sağ Beki İtalya'dan

Beşiktaş'ta flaş transfer haberleri...

Sağ bek transferine yönelen Beşiktaş, Gökhan Gönül'ün Fenerbahçe'ye tranfser olmasının ardından alternatif isimleri belirledi

Beşiktaş'ta gözler transfere çevrildi. Siyah-beyazlılar, sağ bek pozisyonu için çalışmalarını sürdürürken Beşiktaş'la ilgili bir transfer iddiası ortaya atıldı. 

Beşiktaş, İtalya'dan hangi sağ bek oyuncusunu istiyor?

Gelecek sezon hem düşük maliyetli bir takım kurmak isteyen hem de yarışın içinde kalmanın hesaplarını yapan Beşiktaş, sağ bek transferine ağırlık verdi.

ROTA İTALYA ADAY RİCK KARSDORP 

Haber Global'in haberine göre; Gökhan Gönül'ün ayrılmasının ardından listesindeki alternatif isimlere yönelen Beşiktaş, bonservisi Roma'da olan ve geçen sezon Feyenoord'da oynayan Rick Karsdorp'u tranfser gündemine aldı.

25 yaşında, 1.84 boyundaki Rick Karsdorp, geçen sezon Hollanda ekibi Feyenoord'da forma giydi. 22 maçta 1684 dakika süre alan futbolcu, 2 gol 5 asistlik performans sergiledi. 

Kariyer sezonu ne zamandı?

Rick Karsdorp, hücumcu bir sağ bek olarak dikkati çekiyor. Futbolcu, 2015-16 sezonunda 10 asist yaparak kariyeri adına en iyi dönemi geçirmişti. 2016-17 sezonunda da 41 maçta 1 gol 5 asist kaydetti.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI