Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki Rakibi Belli Oldu

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi PAOK Oldu.

UEFA Şampiyonlar Ligi'ne ön elemeden katılma hakkı kazanan Beşiktaş'ın rakibi Yunanistan'ın PAOK ekibi oldu.Trabzonspor'un Avrupa cezası sonrası Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ne gideceği açıklanmıştı. 

Trabzonspor'un Avrupa cezası sonrası UEFA Şampiyonlar Ligi'ne ön elemeden katılma hakkı kazanan Beşiktaş'ın rakibi belli oluyor. Beşiktaş’ın UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu’ndaki rakibi PAOK oldu. Siyah-Beyazlı takımın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Yunan ekibi PAOK oldu. PAOK, ligi Olympiakos'un ardından ligi ikinci sırada tamamlamıştı.

Tek maç üzerinden oynanacak eşleşme seyircisiz olarak Yunanistan'ın Selanik şehrinde yapılacak.


Beşiktaş bu turu geçerse 3. tur kuralarına da seri başı olarak katılacak. Buradaki olası rakipler ise şu şekilde: Krasnodar (Rusya), V.Plzen (Çekya), R.Wien (Avusturya) ve Rennes (Fransa).




EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI