Beşiktaş'ın Transfer Bombası; Cenk Tosun

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi...

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, önceki gün düzenlediği basın toplantısında "Sadece bir santrfor alamadık. Onu da Ocak ayında tamamlayacağız” açıklamasını yaparken akıllara Welbeck, Pato, Mandzukic gibi bonservisleri olan isimler geldi.

Ancak Ahmet Nur Çebi’nin kendisine bu kadar güvenerek santrfor için söz vermesinin arkasında Cenk Tosun’dan söz almasının yattığı iddia edildi.

Everton'da sakatlığı nedeniyle uzun süredir sahalardan uzak olan Cenk Tosun’u Beşiktaş'a geri getirmek için Çebi’nin hem milli oyuncuyla hem de babası Şenol Tosun’la bir görüşme yaptığı ve prensip olarak olumlu dönüş aldığı öğrenildi. Cenk Tosun'un tedavi sürecinin iyi gittiği Kasım ayının ikinci haftasında tamamen hazır olacağı da yine gelen bilgiler arasında.

Fotospor

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI