Beşiktaş'ın transfer gözdesi artık serbest

Beşiktaş'ın uzun süreden bu yana transfer etmek istediği Brahimi'nin Porto Kulübü ile sözleşmesi sona erdi.

Beşiktaş’ın iki sezondur kadrosuna katmak için uğraş verdiği Cezayirli oyuncu Brahimi‘nin Porto ile sözleşmesi sona erdi. Siyah-beyazlı kulüp, sol kanat arayışları kapsamında bu oyuncu ile iki yıldır ilgilenmesine rağmen bir türlü transferini gerçekleştirememişti.

Porto’ya veda etti

Hafta sonunda Sporting Lizbon ile oynanan maçtan sonra Porto taraftarlarına veda eden Cezayirli oyuncunun geleceği önümüzdeki günlerde netleşecek. Ryan Babel’in ayrılmasından sonra sol kanat için takviye düşünen yönetimin Brahimi konusunda her hangi bir girişimi olup olmayacağı da merak ediliyor.

Brahimi’nin bonservis bedeli yok

Portekiz medyasından O Jogo‘da Türkiye’den Beşiktaş’ın yanı sıra Galatasaray ve Fenerbahçe’nin de gündeminde bulunan oyuncuya İngiliz ekiplerinin de talip olduğu kaydedildi. Cezayirli yıldız, bu sezon takımıyla çıktığı 48 maçta 13 kez fileleri havalandırırken 9 da asist kaydetmişti. Oyuncuyu transfer eden kulüp, herhangi bir bonservis bedeli ödemeyecek.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI