Beşiktaş'ın Transfer Gözdesi İçin Yeni İddia

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi ...

Almanya Bundesliga'da zor günler geçiren Schalke 04, Darmstadt'ta forma giyen gurbetçi futbolcu Serdar Dursun'u gündemine aldı. Bu sezon 30 maçta 19 kez ağları havalandıran golcü futbolcu, yaz transfer döneminde Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'un da gündemine gelmişti.

Bundesliga'da son sırada bulunan ve önümüzdeki sezon bir alt ligde mücadele edeceğine kesin gözle bakılan Schalke, transfer çalışmalarına başladı.

Alman basının haberine göre; lacivert beyazlılar Darmstadt'ta forma giyen gurbetçi futbolcu Serdar Dursun'u kadrosuna katmayı planlıyor. 29 yaşındaki futbolcu, yaz transfer döneminde Beşiktaş, Galatasaray , Fenerbahçe , Trabzonspor'un gündemine gelmişti.

30 maçta 19 gol

2018 yılından beri Darmstadt forması giyen Serdar Dursun, lig ve kupa olamak üzere Alman kulübüyle bu sezon çıktığı 30 maçta attığı 19 golle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI