Beşiktaş'ın transfer gözdesi kulübüne veda etti

Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk, Beşiktaş’ın transfer gündeminde yer aldığı iddia edilen futbolculardan Bernard ile yolların resmen ayrıldığını açıkladı.

Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk, Beşiktaş’ın transfer gündeminde yer aldığı iddia edilen futbolculardan Bernard ile yolların resmen ayrıldığını açıkladı. Ukrayna ekibi, kulübün resmi sitesinden Brezilyalı oyuncuya teşekkür mesajı yayınladı.

Bonservis bedeli yok ama 5 milyon Euro imza parası var

Siyah-beyazlı yönetim, Anderson Talisca’nın ayrılmasının ardından Brezilyalı yıldızı bonservis bedeli olmadığı için gündemine almıştı. İlk temaslarda ‘Beşiktaş’a gelirim’ cevabı alan Siyah-beyazlı yönetim, 25 yaşındaki oyuncunun ekonomik maliyeti nedeniyle geri adım atmıştı. Bonservis bedeli olmadığı için ilk başlarda cazip gelen Brezilyalı oyuncu, Siyah-beyazlı ekipten 5 milyon Euro imza parası istediği öne sürüldü.

Bernard’dan Beşiktaş açıklaması

Geçtiğimiz haftalarda Beşiktaş’ın kendisi ile ilgilendiğini bildiğini dile getiren 25 yaşındaki futbolcu, “Beşiktaş’ı biliyorum. 2013’te Shakhtar Donetsk’e geldiğim zamanda da Beşiktaş’ın adını duymuştum. Şu anda acele karar vermek istemiyorum. Ancak dediğim gibi Beşiktaş büyük bir takım ve Şampiyonlar Ligi’nde son 2 yılda adlarından fazlasıyla söz ettirdiler. Acele etmeyeceğim. Beşiktaş da benim için cazip bir seçenek” şeklinde açıklamalar yapmıştı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI