Beşiktaş'ın Transfer Gözdesi Serbest Kaldı

Sezon başı Beşiktaş'ın kadrosuna katmak istediği ancak bir türlü sonuçlanmayan transfer girişimi sonunda kulübünde kalan Marko Livaja'yı AEK serbest bıraktı.

Sezon başı Beşiktaş'ın  kadrosuna katmak istediği ancak bir türlü sonuçlanmayan transfer girişimi  sonunda kulübünde kalan Marko Livaja'yı AEK serbest bıraktı.

27 yaşındaki golcü futbolcunun Yunan ekibiyle olan sözleşmesi sezon sonu bitiyordu ancak iki taraf bir türlü anlaşamayınca AEK Livaja'yı serbest bıraktı. Bu sezon toplam 25 maça çıkan Hırvat forvet 5 gol 3 asistlik performans sergilemişti.

Dinamo Zagreb altyapısından yetişen, Hajduk Split, Inter, Genoa, Atalanta, Las Palmas ve Rubin Kazan gibi köklü kulüplerde oynayan Livaja'nın bonservis bedeli yaklaşık 2 milyon Euro'ydu. Oyuncu şu an serbest ve istediği takımla sözleşme imzalayabilir.

 Marko Livaja geçen sezon Yunanistan Ligi'nde hem en fazla şut çeken hem de en fazla şut pası veren isimdi. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI