Beşiktaş'ın Transfer Gözdesinden Flaş Açıklama: Ayrılıyorum

Yeni sezon öncesinde ismi Beşiktaş ile anılan ve hatta ön protokol yaptığı öne sürülen futbolculardan Facundo Ferreyra, Shakhtar Donetsk’ten ayrılacağını resmen açıkladı

Yeni sezon öncesinde ismi Beşiktaş ile anılan ve hatta ön protokol yaptığı öne sürülen futbolculardan Facundo Ferreyra, Shakhtar Donetsk’ten ayrılacağını açıkladı. Ay sonunda Ukrayna ekibi ile sözleşmesi sona erecek Arjantinli futbolcu için iki ay önce Beşiktaş’a transfer olacağı iddiaları ortaya atılmıştı.

Mircea Lucescu aracı olacak

Ukrayna’nın Şampiyonlar Ligi yayımcısı Ukraine TV, Siyah-beyazlı kulübün gelecek yıl için Arjantinli golcü ile ilgilendiği yönünde bir haber yaptı. Golcü oyuncuyu Shakhtar Donetsk’e getiren Mircea Lucescu’nun devrede olduğu ve Beşiktaş’a transferinde büyük rol oynayacağı öne sürüldü.

Ferreyra: Gelen teklifler var

İki ay önce Beşiktaş ile ön protokol yaptığı iddia edilen Arjantinli oyuncu, “Shakhtar Donetsk’ten ayrılıyorum. Kesin kararım. İtalya ve İspanya Ligleri’ni seviyorum. Orada oynamak isterim ama gelen teklifler var. Şu anda gelecekte nerede olacağımı söyleyemem” dedi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI