Beşiktaş’ın transfer gözdesinden heyecanlandıran sözler

Beşiktaş’ın transfer gözdesinden siyah-beyazlı taraftarları heyecanlandıracak sözler...

İsrail U-17 Milli Takımı’nın Türk pasaportlu kaptanı Maor Yashilirmak'ın Beşiktaş'ın transfer gündemine girdiği belirtiliyor. 

Sosyal medya hesapları sürpriz bir iddia ortaya attı… İsrail U-17 Milli Takımı’nın Türk pasaportlu kaptanı Maor Yashilirmak’ın (Yeşilırmak) Beşiktaş’ın gündeminde olduğu iddiasını gündeme getirdi. Aslında Maor yeni bir isim değil. Daha önce de Fenerbahçe ve Galatasaray’ın da 2005 doğumlu stoperi istediği haberleri gündeme gelmişti.

Hakkında çok fazla bilgi olmayan Maor son olarak yaklaşık 10 gün önce İsrail Futbol Federasyonu’nun sitesine bir röportaj verdi. Oldukça iddialı açıklamalar yaptı.

“Takım olarak yurtdışında birçok uluslararası turnuvaya gittik. Birçok başarı ile geri döndük. Ülkeyi temsil etmekten ve takımın kaptanı olmaktan gurur duyuyorum. Kaptan olarak yüksek seviyeyi korumak gibi bir görevim var. Bu sahadaki liderlik yeteneğime çok katkıda bulunuyor. Ben ve tüm takım arkadaşlarım turnuvanın her aşamasındaki maçlara hazırız” dedi. Bu arada Maor’un diğer bir soyadının da Kaftan olduğu ortaya çıktı.

Fotospor

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI